Alweer een (overbodige) studie!

Op 20 december 2016

Het gemeentebestuur komt alwéér met een studie aanzetten. Ditmaal betreffende de uitbreiding van het sportcomplex ‘De Dulpop’.

Hoewel er al gecommuniceerd wordt omtrent het programma van wat er zal komen, wil men nog een haalbaarheidsstudie laten uitvoeren; kostenplaatje: 30.000 EUR.

De N-VA Kruibeke gaat niet akkoord met deze studie en al zeker niet om deze enkel voor Bazel te laten uitvoeren. Wil de meerderheid een volledig zicht krijgen op de sportinfrastructuur in de gemeente, dan is het nodig om Groot-Kruibeke onder de loupe te nemen. Naast de Dulpopsite in Bazel is er immers ook ‘Kerkeputten’ in Kruibeke.

Tijdens de gemeenteraad van 28.11.2016 opperde de N-VA fractie om de studieopdracht uit te breiden voor groot-Kruibeke. De meerderheid had hier geen oren naar.

“Dat het bestuur absoluut vasthoudt aan deze studie sterkt ons in de overtuiging dat alles al lang in kannen en kruiken is, en dat het bestuur de verantwoordelijkheid omtrent deze beslissing uiteindelijk niet zelf durft te nemen”, aldus de N-VA-fractie.

Wil men via deze studie anticiperen op de te verwachten weerstand uit de wijk Ter Linden?

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is