De Ronde van Vlaanderen wederom door Kruibeke!

Op 15 maart 2021, over deze onderwerpen: Feesten & Evenementen
De Ronde van Vlaanderen

Hoogstwaarschijnlijk weet je het al, maar de enige echte Ronde van Vlaanderen passeert ook dit jaar opnieuw door Kruibeke!

De Ronde van Vlaanderen is traditioneel een dag waarop Vlaanderen geel kleurt. Dat willen we dit jaar ook zien. Daarom onze oproep: hang je Vlaamse Leeuw uit op zondag 4 april. Het maakt niet uit of je langs het parcours woont of niet. De Ronde is een feest van alle Vlamingen, dus ook van jou. Pak je Leeuwenvlag en hang ze uit op 4 april, als een echte flandrien.

 

Heb je geen vlag?

Geen probleem: de N-VA doet jou een vlag cadeau. Bestel voor 23 maart jouw gratis Vlaamse Leeuw via https://www.n-va.be/bestel-uw-vlag-voor-de-ronde-van-vlaanderen-2021. Vul het formulier in en in de week van 29 maart sturen we ze naar je op (zolang de voorraad strekt).

 

Deze actie geldt voor alle inwoners van onze gemeente. We zouden dus willen vragen deze link/actie met bijbehorende visual (in bijlage) te delen via de sociale mediakanalen (Facebook, Twitter, etc.) van jullie afdeling. Op die manier worden ook de lokale sympathisanten/leden bereikt en maken we Vlaanderens Mooiste samen nóg mooier.

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is