De Sint en Digi Piet vertellen

Op 2 december 2020
Sinterklaas, Sint Nicolaas, Sint Nikolaas, Sint

Teerbeminde ouders,

Zoals jullie inmiddels wel weten, zal ik dit jaar niet door de deur naar binnen komen, maar stuur ik jullie een filmpje dat je met je kinderen kan bekijken. Jullie krijgen van mij ook een groot stuk speculaas, een sinterklaas van chocolade, een zak met mokjes (ook wel carolientjes genoemd) en een zak snoep. En jullie hebben wellicht ook zelf nog een cadeautje gekocht voor jullie kind(eren).

 

 

MAAR VOORALEER jullie met je kind(eren) het filmpje gaan bekijken, zouden jullie al deze spullen moeten verstoppen. En wel op de volgende manier:

De carolientjes, de chocolade en de speculaas verstop je IN DE KAST VAN DE BADKAMER

De snoepjes verstop je IN DE IJSKAST

De rest van de cadeautjes verstop je ONDER JULLIE EIGEN BED (niet dat van de kinderen!)

Ik wens jullie veel plezier bij het bekijken van het filmpje. Kijk zeker mee en houd jullie klaar om tijdens het filmpje een paar keer op de pauzeknop te duwen. Op de computer doe je dat heel eenvoudig door op de spatiebalk te duwen. Ook veel plezier en succes gewenst tijdens de zoektocht! Hebben jullie tijdens de zoektocht leuke foto’s kunnen nemen, aarzel dan niet om ze door te sturen naar sint.kruibeke [at] gmail.com, dan kan digipiet er een leuk filmpje van maken voor Facebook.



Hartelijke groeten van

Sinterklaas en Digipiet

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is