Huisvestingsmaatschappij laat het gras groeien

Op 22 mei 2018

https://www.hln.be/regio/kruibeke/huisvestingsmaatschappij-laat-het-gras...
 

De Gewestelijke Maatschappij voor Huisvesting van Beveren kondigt aan dat ze braakliggende terreinen zal inrichten als bloemperken. Dit in afwachting van bebouwing.

Wij vernamen dat er een princiepsakkoord is gesloten tussen het OCMW van Kruibeke en de GHM van Beveren inzake de gronden op de site Altena te Kruibeke. De GHM zal een deel van deze gronden kunnen verwerven.

N-VA Kruibeke is van mening dat de huisvestingsmaatschappij beter haar bestaand patrimonium uitput vooraleer nieuwe gronden te verwerven en vraagt dan ook om de bestaande overeenkomst tussen OCMW en GHM van Beveren te herbekijken. Als de huisvestingsmaatschappij nog voldoende gronden heeft voor realisatie van projecten dient een uniek perceel in het centrum van Kruibeke in onze ogen (nog) niet te worden verkocht aan de huisvestingsmaatschappij. Het ware beter dat de gemeente Kruibeke en het OCMW hier voor een totaalconcept zouden samenzitten met privé-partners om op deze plek een uniek project te realiseren dat het uithangbord kan worden voor de gemeente Kruibeke voor de komende 100 jaar met respect voor onze inwoners en een gepaste mix tussen horeca, dienstverlening en wonen en met oog voor het sociale woonaspect.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is