Politiek op z'n smalst

Op 10 juni 2018

Na het zien van onderstaand filmpje (alweer een staaltje van intellectuele oneerlijkheid van 'mijnheer' Stassen), plaatsen we hier een uitnodiging aan Saskia om alsnog voldaan onze 'stad' te kunnen bezoeken.

Beste Saskia,
Achteraf gezien bleek het niet zo'n goed idee om 'mijnheer' Stassen aan te spreken om je te begeleiden met de kinderwagen in de gebouwen van onze 'stad'. 
De ingang van 'De Brouwerij' bevindt zich namelijk al 20 jaar op een andere plaats, MET TALUD voor andersvaliden en moeders met een kinderwagen. Dat 'onze' burgemeester dat, na ruim 5 jaar nog steeds niet weet, spreekt niet in zijn voordeel. De door jullie gebruikte 'inkom' is onderdeel van een geklasseerde voorgevel en reeds decennia buiten gebruik. Dat was dus niet zo lief van 'onze' burgemeester. 
Hij stuurt je daarbij ook nog naar de kelder (waar zich geen diensten bevinden) via de trap i.p.v. langs de vluchtdeur in de achterliggende Brouwerijstraat. Je loopt daar met de kinderwagen nog tegen een door deze burgemeester zelf geplaatste verplaatsbare wand (foutieve versmalling van een vluchtweg: oei!).    't Is een échte deugniet (en je mag dat zelfs letterlijk nemen).
Beste Saskia, mogen we je voorstellen dat je met de lijsttrekker van N-VA Kruibeke voor de komende gemeenteraadsverkiezingen, Dimitri Van Laere, even contact opneemt om op een gepaste wijze ALLE gemeentediensten in 'De Brouwerij' te bereiken, zodat je toch nog het hele gebouw kan bezoeken.
Zonder dank overigens, tot hoors!

PS: je kan misschien ook nog even de voetpaden in de 'stad' uitproberen, daar is 'onze' burgemeester ook verantwoordelijk voor.

https://vimeo.com/272548575

 

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is